VelNytt nr 5 April 2013

OKSVIKEN ANTENNELAG

 

PRISØKNING I ANTENNELAGET FRA 1 OKTOBER .

 

 

Fra 1 oktober blir det prisøkning i antennelaget etter at det ble en løsning i konflikten mellom TV 2 og Canal Digital.

 

Prisen pr.mnd. blir nå økt med kr 20,-

 

 Husk å øke fast betaling til Antennelaget i nettbanken!!!

 

KONTONR: 0539.57.73943

 

ANDELSHAVERNE MÅ BETALE INN NYE BELØP F.O.M. 1 OKTOBER 2013

PRISER:

KR  485,-  PR.MND  

KR 1455,- PR.KVARTAL  


KR 2910,-  PR.HALVÅR


KR 5820,-  PR.ÅR.

 

Antennelaget har betalt for alle andelshavere 1.juli.

 

Vedlegg:Kopi med brevet som Antennelaget fikk fra CD på side 2.

  STYRET

 

PRISJUSTERING FOR 2013 FRA CANAL DIGITAL KABEL TV

 

Vi viser til brev fra november 2012 med varsel om prisøkning fra 1 juli 2013.

 

Fra 1.juli 2013 vil prisen på kabel-tv-abonnementet for kunder i boligorganisasjoner øke med 20,-kroner inkludert mva. Per husstand per måned. Økningen er inkludert den årlige justeringen i konsum-prisindeksen og legges på grunnpakkeabonnementet. Den nye månedsprisen vil fremkomme på din faktura fra oss. 

 

ØVRIGE NYHETER

 

Valgfrihet i Grunnpakken

 

Canal Digital Kabel TV skal levere den bredeste kanalpakken til norske tv-kunder og opprettholde kundeønske om valgfrihet. I løpet av første halvår har valgfriheten økt ytterligere med lansering av en rekke nye kanaler, også i HD kvalitet. Dette betyr at vi totalt kan tilby 100 kanaler i utvalget. Kundene kan dermed glede seg over en stor, innholdsrik og valgfri Grunnpakke med 32 populære kanaler i fast del,ytterligere 15 valgfrie kanaler,flest HD kanaler,filmleie og musikktjenesten Wimp inkludert. Flere kanaler sendes analogt og kan sees på tv uten dekoder.

 

Sportsinnhold

 

Med alle avtalene på plass med de store tv-kanalene som formidler sportsinnhold, kan våre kunder også være trygge på at de kan se det de vil. Tidligere iår sikret vi tilgang til bl.a. Champions League via Viasat Fotball og tippeligaen via C More-kanalene.

 

TV tilpasset livet med T-We

 

I løpet av 2013 lanserer vi underholdningsportalen T-We.  T-We vil gi våre kunder helt nye muligheter til å styre tv-hverdagen. Du kan blant annet starte et program forfra,hente opp en film som gikk i går, eller se flere episoder fra din favorittserie uten at du trenger å sette dekoderen på opptak.

 

PÅ CANALDIGITAL.NO KAN DU HOLDE DEG OPPDATERT PÅ SISTE NYTT RUNDT PRODUKTER OG TJENESTER. DU KAN OGSÅ FØLGE OSS PÅ FACEBOOK OG TWITTER.

 

 

 

Med vennlig hilsen

Canal Digital Kabel T V